Παροχές της Villa Rosa Apartments

null

Πισίνα

Η πισίνα μας περιβάλλεται από άνετες ξαπλώστρες για την χαλάρωση σας και από άφθονο χώρο για τους επισκέπτες να απολαύσουν την πανοραμική θέα την κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Η διαμόρφωση της πισίνας εξασφαλίζει την ευχαρίστηση του μπάνιο σας η ακόμα και των παιδιών σας καθώς διαθέτει και παιδική πισίνα.

Παρεκκλήσι & Γάμος

Η Villa Rosa διαθέτει ένα Παρεκκλήσι και προσφέρει στους επισκέπτες της ένα ιδανικό μέρος για να παντρευτούν σε έναν ιδιωτικό χώρο, παρέχοντας αποκλειστικότητα, ευκολία και άνεση.

Εσείς απλά χαλαρώσετε και η ομάδα μας θα φροντίσει για όλο το πρόγραμμα της ημέρας. Ο γάμος σας θα πραγματοποιηθεί σε μια όμορφη πέτρινη αυλή με εντυπωσιακό κήπο και θέα την γύρω περιοχή του Σταυρού.

Η Villa Rosaσυνεργάζεται με διάφορους τοπικούς σχεδιαστές γάμων και μέσα εστίασης οι οποίοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν την ξεχωριστή σας ημέρα, μαγική. Παρακαλούμε να στείλετε το αίτημα σας με email στο info@villarosa.gr, και θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε.

Πετρόχτιστος Παραδοσιακός Φούρνος & Ψησταριά

Ο κοινόχρηστος πετρόχτιστος, παραδοσιακός φούρνος και η ψησταριά μας, ενθαρρύνει τους επισκέπτες μας να μαγειρέψουν και να απολαύσουν το γεύμα τους σε ένα εντυπωσιακό κήπο με γκαζόν / οπωροφόρα δέντρα / φοίνικες και αφθονία λουλουδιών, δημιουργώντας μια Μεσογειακή Ατμόσφαιρα.

Μπαρ στον κήπο

Το μπαρ στον κήπο, ενθαρρύνει τους επισκέπτες μας να απολαύσουν ποτά και σνακ με θέα την γύρω περιοχή του Σταυρού στον εντυπωσιακό κήπο με γκαζόν / οπωροφόρα δέντρα / φοίνικες και αφθονία λουλουδιών, δημιουργώντας μια Μεσογειακή Ατμόσφαιρα.

Υπηρεσίες που Παρέχονται στους Πελάτες μας

null
null

Δωρεάν Ασύρματο Ίντερνετ

Μείνετε συνδεδεμένοι και σε επαφή με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελέγξτε τα email σας κλπ.
null

Μεταφορά με Ταξί

Η Villa Rosa μπορεί να κανονίσει τη μεταφορά σας με ταξί από το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων ή το λιμάνι της Σούδας στο Villa Rosa και πίσω σε ειδικές τιμές. Παρακαλούμε να στείλετε το αίτημα σας με email στο info@villarosa.gr και θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε.
null

Χώρος Στάθμευσης

Το Χώρος Στάθμευσης μας είναι ευρύχωρος και εύκολα προσβάσιμος, εξασφαλίζοντας την άνεση για εσάς και την ασφάλεια του οχήματός σας.